Izvor:
23.05.2016 u 23:42
0

POČELO PREPUCAVANJE: Morezmo komentarisala saradnju sa Marijem, on joj odgovorio!

Ameli Morezmo rekla je za francuski L'Ekipe da je je bilo vrlo zbunjujuće raditi sa Endi Marijem i tako navela javnost da misli da je njegovo ljutito ponašanje na terenu nešto sa čime je ona morala da se bori i van terena.

– Endi ima veoma kompleksan karakter. Na terenu on može da bude drugačiji toga kakav je u privatnom životu. To može da bude konfuzno – rekla je Francuskinja.

Endi je prokomentarisao njene izjave i imao svoje mišljenje o tome.

– Mislim da ne bi bilo dobro za mene kada bih bio potpuno tih na terenu. Potrebno je naći balans. Taj balans ne uspevam da nađem svaki put, ali u poslednje tri nedelje mislim da stvari idu u dobrom pravcu. Istina je, emocije me nekada savladaju na terenu. Emotivan sam, znam. Neki smatraju da je bolje da ne pokazujem svoje emocije na terenu, drugi kažu potpuno suprotno. Nisam siguran šta je ispravno. Imam potrebu da se izrazim na terenu, a to podrazumeva i pozitivne emocije naravno – rekao je Mari i tako naveo da je sve mnogo bolje od kako je pre tri nedelje Morezmo napustila tim.

Iako su naveli da su saradnju okončali sporazumno, i da nije bilo nikakvih problema među njima, posle ovakvih izjava deluje da ipak nije sve okončano prijateljski.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Amelie Mauresmo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter