Izvor:
03.04.2017 u 18:25
0

Nekadašnja legenda tenisa optužuje: SERENA SE DOPINGUJE, OVO SU DOKAZI!

Nekadašnji najbolji teniser sveta Ilie Nastase, izneo je teške optužbe na račun Serene Vilijams.

Proslavljeni rumunski teniser kaže da je očigledno da se Amerikanka dopinguje, i kao dokaz naveo njen izgled.

"Slika o ruskom sportu je umnogome umrljana pričama o dopingu. Ali, slučaj Serene Vilijams je jasan. Zar ne vidite kako ona izgleda? Niko ne kontroliše Amerikance kada je u pitanju doping. Ako bi istina izbila na videlo, svi veliki turniri bi nestali jer bi svi veliki sponzori otišli. Ne možete ni da zamislite šta se dešava", rekao je Nastase.

Prošle godine je grupa ruskih hakera, okupljena pod nazivom "Fensi bers", otkrila je da je Serena Vilijams koristila neke zabranjene supstance iz zdravstvenih razloga, ali nikada nije pala na doping kontroli.

Ta hakerska grupa navela da je doskorašnjoj prvoj teniserki sveta Sereni Vilijams dozvoljeno da, između ostalih, koristi supstance oksikodon i hidromorfon 2010, 2014. i 2015. godine.

Njenoj starijoj sestri Venus Vilijams dozvoljeno je da koristi prenizon i prednizolon 2010, 2011, 2012. i 2013. godine. U dokumentima se ne navodi dijagnoza sportista koja je navela WADA da im dopusti da koriste zabranjene supstance.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/wta

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter