Izvor:
04.04.2017 u 17:03
0

ÐOKOVIĆ SPREMAN ZA ČETVRTFINALE DEJVIS KUPA : Zdrav sam, biće teško sa Špancima i bez Nadala!

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković rekao je danas da je povreda lakta zbog koje je propustio Masters u Majamiju prošlost i da je spreman za četvrtfinale Dejvis kupa protiv Španije.

"Sve je dobro, nemam bolove, mnogo vremena sam posvetio oporavku i nadam se da ću biti spreman. Očekuje nas težak meč, bez obzir sto za Španiju neće igrati Rafael Nadal", izjavio je Ðoković na konfernciji za medije.

Ðoković je prokomentarisao i nedavnu Nadalovu izjavu kada je Španac rekao da nije siguran da li je srpski as povređen. "To je njegova stvar, nismo razgovarali, tako da verovatno nije znao o kakvoj je povredi reč", naveo je svetski broj 2.

Kada je u pitanju saradnja sa Nenadom Zimonjićem, koji je na mestu selektora nasledio Bogdana Obradovića, Ðoković je istakao da je u pitanju najbolji i najlogičniji potez.ž

"Obradović je jedini selektor koji je osvojio Dejvis kup i njegov doprinos tom uspehu bio je veliki, ali došlo je vreme za promene i Zimonjić, koji je već radio ovaj posao pre deset ili više godina bio je najlogičniji izbor. Osim toga, on je jos aktivan igrač, može da nam pomogne, a poen u dublu je izuzetno važan", poručio je Ðoković.

Meč između Srbije i Španije igra se od 7. do 9. aprila u dvorani Aleksandar Nikolić.

Tanjug
Foto: Twitter/iReport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter