Izvor:
06.04.2017 u 20:23
0

Obradoviću, jel i ovo pogrešno prevedeno?: „NOVAK JE PONESEN ČUDNIM TEORIJAMA, SUKOBIO SAM SE SA IMAZOM ZBOG TOGA!“

Tensiski stručnjak Bogradan Obradović tvrdi danas da su španski novinari kojima je dao intervju za list "AS" pogrešno interpretirali njegove izjave jer, navodno, ne znaju dovoljno engleski. Happytv.rs juče je prvi preneo Obradovićev intervju u kojem je rekao da je dobra vest što je Novak počeo da jede meso. Danas vam prenosimo još jedan deo Obradovićevog intervjua, u kojem on direktno krivi gurua Pepe Imaza za pad u formi Novaka Đokovića.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/spanski%20as%20-%20obradovic.JPG?m=1491481003

Na pitanje šta misli o angažovanju Pepe Imaza, Obradović je, između ostalog, odgovorio:

"On (Novak prim. aut) je jednostavno ispraznio svoje telesne zalihe. Ja sam prvi imao problem s Pepeom Imazom oko toga. Svi ti mentalni treneri te teraju da razmišljaš šta je najvažnije. A to je katastrofa. Jedan Majkl Felps uživa dok jede bakine specijalitete, a posle obori svetski rekord. Novak je sjajan momak, ali je ponesen čudnim teorijama", ispričao je Obradović i dodao kako je Đoković napokon odlučio promijeniti način ishrane.

Na ovoj fotografiji možete videti i ceo Obradovićev odgovor o Imazu u kojem on njegovo ponašanje prema Novaku nazvia doslovce "katastorfom". Budući da je ta reč bukvalno ista i na španskom (" disastre") i na engleskom ("disater"), teško da španski novinari nisu dobro razumeli našeg teniskog stručnjaka! Pogledajte fotorafiju, pa prosudite sami.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/pepe%20imaz.JPG?m=1491481981

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/obradovic%20-%20spanski%20as.JPG?m=1491481018

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter