Izvor:
07.04.2017 u 22:21
0

Nole posle pobede: SREĆAN SAM, HVALA PUBLICI ŠTO ME JE PODRŽALA!

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković priznao je da je osećao veliki pritisak pred duel sa Albertom Ramosom Vinolasom, ali da je veoma zadovoljan partijom i pobedom za vođstvo Srbije protiv Španije u četvrtfinalu Dejvis kupa u Beogradu.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam ponovo na terenu u majici sa državnim grbom. Samo nekoliko puta godišnje imam priliku to da iskusim, a ove već drugi put nastupamo u Srbiji, posle Niša. Drago mi je što sam došao do uvodnog poena, nadam se da će to Troickom doneti snagu i motiv", rekao je Ðoković posle meča za RTS.

Ðoković je protiv 24. tenisera sveta ubedljivo slavio 6:3, 6:4, 6:2, a odmah posle tog meča na teren izlaze Viktor Troicki i Pablo Karenjo Busta.

"Kada se nadmećeš na vrhunskom nivou uvek se oseća pritisak, a još veći je kada igraš za reprezentaciju. Zahvalan sam publici na podršci i sjajnoj atmosferi, verujem da će biti ista na meču Viktora".

Ðoković je protiv Ramosa Vinolasa ostvario 12. uzastopnu pobedu u singlu u Dejvis kupu posle nepuna dva sata igre.

"Vrlo sam zadovoljan igrom, posebno servisom. Imao sam protiv sebe nezgodnog igrača, levorukog, ali sam bio agresivan i osvojio dosta poena na prvi servis", zaključio je Ðoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter