Izvor:
13.04.2017 u 18:44
0

PONIZILI NOLETA I SRBIJU: Ne daju da se Dejvis kup igra na terenima Rolan Garosa!

Reprezentacija Srbije neće, kako je bilo predviđeno, igrati polufinale Dejvis kupa protiv Francuske na Rolan Garosu.

Teniski savez Francuske odlučio je da potraži drugog domaćina ovog duela zbog renoviranja terena na Rolan Garosu.

Francuzi, međutim, nisu promenili odluku o podlozi, pa će se ovaj duel svakako odigrati na šljaci. Duel između Francuske i Srbije na programu je od 15. do 17. septembra, a pobednik će u finalu igrati protiv boljeg iz drugog polufinala u kome se sastaju Belgija i Australija.

Srbija je u četvrtfinalu savladala Španiju sa 4:1, a Francuska istim rezultatom Veliku Britaniju.

Srbija i Francuska se nisu sastali u Dejvis kupu od finala 2010. godine kada su Novak Đoković i društvo osvojili "salataru" u beogradskoj "Areni".

Najbolji francuski teniser Žo-Vilfred Conga definitivno neće igrati protiv Srbije u polufinalu Dejvis kupa, potvrdio je selektor Janik Noa.

Noa je pokušao da promeni mišljenje Congi koji mu je saopštio da ove godine neće da igra za nacionalni tim, ali nije uspeo.

"Uradio sam sve što sam mogao, ali nije vredelo. Ipak, rekao mi je sve na vreme i ne mogu da se ljutim", rekao je Noa, a prenose francuski mediji.

Srbiju bi u polufinalnom duelu u Francuskoj trebalo da predvodi Novak Đoković, kako je najavio posle meča protiv Španije u Beogradu.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter