Izvor:
13.04.2017 u 20:54
0

Direktor mastersa u Rimu: FEDERER NE DOLAZI JER NE MOŽE DA OSVOJI TURNIR!

Direktor teniskog Mastersa u Rimu Anđelo Binagi izjavio je da je Švajcarac Rodžer Federer odustao od nastupa u vecnom gradu jer je svestan da ne može da osvoji trofej.

"Ja sam veliki fan Rafaela Nadala, a Federer ne dolazi jer je svestan da ne može do titule. Dva puta je ovde gubio od Nadala u finalu, jednom je imao i dve meč lopte (ukupno ima četiri izgubljena finala – od Feliksa Mantilje 2003. i Novaka Ðokovića 2015, prim. aut), ali turnir je veći od bilo koga", rekao je Binagi za Korijere delo sport.

Federer, osvajac rekordnih 18 gren slem titule, nakon sjajnog starta sezone i titula u Melburnu, Indijan Velsu i Majamiju, odlučio je da pauzira sve do Rolan Garosa.

On u karijeri, sem Rima, nije osvojio ni Masterse u Monte Karlu i Šangaju.

Turnir u Rimu igra se od 1930. godine, Nadal je rekorder sa sedam titula, dok Ðoković ima četiri.

Na ovogodišnjem turniru titulu brani Endi Marej, koji je prošle godine u finalu savladao Ðokovića 6:3, 6:3.

tanjug.rs
Foto: internazionalibnlditalia.com, wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter