Izvor:
27.05.2016 u 22:17
0

NAJNOVIJE VESTI SA ŠLJAKE: Nadal se POVUKAO sa ROLAN GAROSA!

Rafael Nadal povukao se sa Rolan Garosa zbog povrede levog zgloba.

Četvrti nosilac ovogodišnjeg Rolan Garosa održao je konferenciju za štampu na kojoj je rekao da se povlači sa ovog čuvenog turnira.

Ovo je jedna od najtežih konferencija u mojoj karijeri. Moram da se povučem sa turnira zato što imam problem sa zglobom koji "vučem" već nekoliko sedmica – rekao je devetostruki šampion pariske šljake.

Osećao sam slab bol kada sam došao ovamo, ali sam mislio da je to nešto što mogu da istrpim, međutim, iz dana u dan bivalo je sve gore. Provodim mnogo sati ovde igrajući i juče sam dobio injekciju i anestetik. Bol je bivao sve jači i jutros sam osetio da ne mogu ni da pomerim zglob.

Nadal je rekao i da bi verovatno rizikovao da nije posredi Rolan Garos, ali je to, za njega, najbitniji događaj u godini.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/rnadalacademy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter