Izvor:
25.04.2017 u 23:33
0

HIT PRIČA: Evo kako je SRBIN uz pomoć NOVAKA pomagao Amerikancu da vrati novčanik pun dolara!

Jedan fan najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića otkrio je zanimljivu priču koja je oduševila ceo svet.

Svake nedelji čitaoci širom sveta šalju svoja pitanja časopisu Sports ilustrejtid. Jedna od priča oduševila je sve fanove najboljeg srpskog tenisera.

"Seo sam u taksi, a moj vozač tog dana je bio srpski taksista, Bogdan koji kao i ja je veliki obožavalac Novaka Đokovića. Tokom vožnje ušli smo u konverzaciju o njegovom imenu i pošto obojica volimo tenis naravno dotakli smo se Novaka, Jelene Janković, Ane Ivanović, Viktora Troickog. Bogdan mi je rekao da je gledao meč između Noleta i Nika Kirjosa na Indijan Velsu, koji je Novak izgubio i da je bio razočaran posle poraza. Došli smo do zaključka da je Novak izgubio motivaciju posle osvajanja Rolan Garosa, ali i da će se vratiti na tron veoma brzo", napisao je on i nastavio:

"Kada se vožnja završila oprostili smo se, ali nismo se nadali da će nas sudbina veoma brzo spojiti. Naime, ispao mi je novčanik u taksiju i nisam mogao da se čekiram u hotelu. Ali onda je usledio iznenađujući poziv. Na telefonu je bio Bogdan. Pronašao je moj broj preko računa, zvao moju ženu da bi došao do mene. Ponudio sam mu sav novac iz novčanika koji nije hteo ni pod razno da prihvati. Pozdravili smo se i rekli: Setićemo se jedan drugog kada Novak bude igrao sledeći meč".

Ovaj Novakov fan imao je zanimljivu poruku za kraj.

"Lekcija za sve u ovoj priči je, budite ljubazni prema svima i probajte da stupite u kontakt sa ljudima oko sebe. Dobro se dobrom vraća", napisao je on.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter