Izvor:
05.05.2017 u 17:47
0

Nole otpustio ceo stručni štab: „NA SLEDEĆI TURNIR IDEM SAMO SA PORODICOM“!

Beskrajno im hvala na svemu, živeli su za mene, davali mi vetar u leđa i sve podređivali mojim uspesima i ostvarenju mojih snova. Neću žuriti sa novim trenerom – rekao je Novak.

Novak Đoković je doneo tešku odluku – raskinuo je višegodišnju saradnju sa trenerom Marijanom Vajdom, kondicionim trenerom Gebhardom Fil Gričom i fizioterapeutom Miljanom Amanovićem.

Do razlaza je došlo posle detaljnih analiza postignutih rezultata u prethodnom periodu, kao i privatnih planova svakog člana tima. Zaključak je bio da su promene neophodne kako bi se ostvarili zacrtani ciljevi.

– Beskrajno hvala Marjanu, Džidžiju i Miljanu, na deceniji prijateljstva, požrtvovanosti, profesionalizmu i posvećenosti mojim ciljevima u karijeri. Bez njihove podrške ne bih ostvario ovako velike rezultate u tenisu. Svestan sam da su živeli za mene i da su sve podređivali mojim uspesima i ostvarenju mojih snova. Bili su moja snaga i davali su mi uvek vetar u leđa. Nije ovo bila laka odluka, ali zajedno smo osetili da nam je potrebna promena. Veoma sam zahvalan i ponosan na naš odnos i neraskidivu vezu koju smo izgradili tokom godina, zasnovanu na ljubavi, poštovanju i razumevanju. Oni su moja porodica i to se nikad neće promeniti – kaže Novak Đoković.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/novak-vajda.jpg?m=1481656609

– Želim da nastavim da podižem nivo svoje igre i snage i to je proces koji traje. Stvarno uživam u tenisu. Imam osećaj kao da počinjem sve iz početka i sviđa mi se ovaj izazov. Lovac sam i jedan od mojih najvećih ciljeva je da se ponovo vratim u pobedničku formu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter