Izvor:
06.05.2017 u 00:19
0

Nova loša vest za Novaka: Težak žreb u Madridu!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković će na mastersu u Madridu startovati protiv boljeg iz duela u kojem se sastaju Nikolas Almagro i Tomi Robredo.

U danu kada je Đoković saopštio da je raskinuo saradnju sa kompletnih stručnim štabom, naš as je saznao i protiv koga će početi odbranu titule u španskoj prestonici.

Ukoliko prođe drugo kolo, u narednom ga čeka "mina" u vidu Gaela Monfisa, Žila Simona ili Felisijana Lopeza.

Eventualno četvrtinale bi po projektovanom žrebu donelo duel sa Keijem Nišikorijem, dok bi u polufinalu rival mogao da mu bude Rafael Nadal. Ni Rafi neće biti lako jer će prethodno morati da "preskoči" Fabija Fonjinija i Nika Kirjosa.

U drugoj polovini žreba, u polufinalu bi trebalo da se sastanu Endi Marej i Stan Vavrinka. Britanac u drugom kolu igra protiv boljeg iz duela Giljermo Garsija-Lopez – Marijuš Čopil.

Na putu do polufinala bi mogao da se sastane i sa Rišarom Gaskeom, Grigorom Dimitrovim i Dominikom Timom.

Vavrinka počinje protiv Benoe Pera ili Pabla Karenje-Busta, a u narednim rundama bi mogli da uslede dueli sa Džekom Sokom, Tomašom Berdihom, Marinom Čilićem.

informer.rs
Foto: twitter/djokernole, novakdjokovic.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter