Izvor:
07.05.2017 u 19:03
0

PEPE IMAZ UČI NOLETA TELEPEATIJU: Evo kako „guru“ trenira našeg asa

Pepe Iimaz, kontroverzni španski teniski trener, na svom zvaničnom sajtu opisao je kako izgleda njegov "trening", navodeći da uključuje i telepatiju (čitanje misli) i telekinezu (pomeranje stvari mislima)!

U odelju "naša filozofija", Imaz objašnajva:

-Naša metoda se razlikuje od konvencionalnog treninga koji je naporan, intenzivan i zasniva se na ponavljanju. To ne znači da je naša metoda laka, ona se samo zasniva na različitom pristupu, a zahteva isto toliko posvećenosti i rada. Čovek ima neograničene mogućnosti i veštine, ali je problem što nas naš um ograničava. Telepatija i telekineza su samo jedne od naših mogućnosti. Problem je u tome što nam nikad nisu pomogli da razvijemo te spobnosti, naprotiv, učeni smo da verujemo da je to nemoguće. Pepeova metoda uči igrače kako da te veštine koriste i na terenu i van njega – piše na sajtu Pepea Imaza.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/PEPE%20IMAZ%203.jpg?m=1494157422

Podstimo, Pepep Imaz, jedini je od Đokovićevih bliskih saradnika koji je preživeo "seču". Đoković je, podsetimo, pre dva dana otpustio ceo stručni štab. Jedino je Imaz ostao nedrinut, a kako je Đoković danas rekao, to je zato što je on već pet godina deo njegovih uspeha!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter