Izvor:
10.05.2017 u 19:37
0

TRENER SERENE VILIJAMS U NOVAKOVOJ LOŽI! Da li je na pomolu saradnja?

Novak Đoković je počeo odbranu Mastersa u Madridu, a prva prepreka na tom putu mu je Nikolas Almagro. Novak je posle dugo godina u neobičnoj situaciji, jer je neposredno pred Madrid otpustio čitav stručni štab koji su činili Majan Vajda, Miljan Amanović i Gebhard Fil-Grič.

Njih nema u Novakovoj loži, a tamo su sada Marko Đoković, koji je u odsustvu prvog Novakovog trenera privremeno preuzeo tu ulogu. Tu je takođe i kontroverzni guru Pepe Imaz.

pepe imaz

Bilo je i najavljeno da taj tandem biti u loži, ali su mnogi iznenađeni da u loži vide i Patrika Muratoglua, jednog od najboljih teniskih trenera na svetu, koji je inače i trener Serene Vilijams.

On se zamaskirao kačketom, pa ga mnogi možda nisu odmah primetili, ali nije promakao oku kamere i poznavaocima tenisa.

Da li je na pomolu neki vid saradnje, ili je Muratoglu tu samo kao prijatelj Novaka, pošto njegova akademija sarađuje sa Novakovim restoranom u Monte Karlu. Podsećamo, prethodno se spekulisalo da bi Novakov trener mogao biti i čuveni Agasi!

Izvor: telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter