Izvor:
10.05.2017 u 23:23
0

Konačno progovorio: Evo šta je Novak rekao o mogućoj saradnji sa Agasijem!

Posle pakleno teškog meča protiv Nikolasa Almagra u drugom kolu mastersa u Madridu, javnost u Španiji više je interesovalo da li je istina da će mu novi trener biti Andre Agasi, nego šta misli o svojoj trenutnoj formi.

– Ne mogu vam ništa reći o tome. Kada dođe vreme i kada nađem pravu osobu za saradnju, odmah ću vam javiti. Mislim da ću već do Rolan Garosa ili eventualno posle njega imati trenera – rekao je Đoković, osvrnuvši se potom na veliku borbu koju je vodio sa španskim teniserom:

– Još jedna borba, još jedna drama. Sva tri meča koja sam odigrao na šljaci ove sezone završena su 6:4 ili 7:5 u trećem setu, tako je bilo i ovog puta. Izgleda da moram biti testiran do krajnjih granica i ako ima nešto pozitivno u ovom meču, onda je to činjenica da sam pronašao mentalnu snagu u najbitnijem trenutku koja me je dovela do trijumfa – izjavio je Đoković.

happytv.rs
foto: novakdjokovic.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter