Izvor:
12.05.2017 u 16:20
0

MAREJ U PANICI DA ĆE GA PRESTIĆI NOVAK: Igram loše!

Najbolji teniser sveta eliminisan je juče sa masters turnira u Madridu, pošto je u trećem kolu izgubio od Hrvata Borne Ćorića u dva seta – 6:3, 6:3.

"Definitivno treba da budem zabrinut. Nije najgora stvar izgubiti, već način na koji izgubite. Način na koji izgubite mogu da izazove zabrinutost, da razočara" – rekao je Marej.

Marej se u meču protiv Ćorića borio sa svojim servisom, a napravio je 28 neiznuđenih grešaka.

"Ne možete uvek da igrate svoj najbolji tenis, ali uvek može da se pronađe način da se protivniku oteža posao. Ja to nisam uradio" – rekao je Britanac.

Poraz od Ćorića je peti Marejev poraz u sezoni. On je od početka godine osvojio samo jedan turnir, u Dubaiju, a nije uspeo da prođe polufinale na tri turnira na šljaci.

Marej pokušava da povrati svoju formu koju je izgubio nakon povrede lakta zbog čega je propustio turnir u Majamiju i četvrtfinale Dejvis kupa.

"To nije razlog zbog kojeg igram ovako u poslednjih nekoliko nedelja. To nije opravdanje" – rekao je Marej i dodao da se nada da će igari bolje na turniru u Rimu i na Rolan Garosu.

Izvor: informer.rs
Foto: Printscreen/YouTube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter