Izvor:
15.05.2017 u 22:08
0

Napravio pometnju: Nole stigao u Rim, navijači mu nisu dali da diše! (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u Rim gde ga ove i sledeće nedelje očekuje nadmetanje na još jednom turniru iz masters serije. Čim je stigao na legendarni Foro Italiko srpski as je napravio pravu pometnju među navijačima, pa je tako veliki broj ljudi došao da ga gleda kako trenira.

Novak im se zahvalio na pažnji tako što je dugo posle treninga ostao na tribinama i slikao se sa najvernijim fanovima.

Đoković je ovog vikenda završio takmičenje u Madridu u polufinalu, gde ga je zaustavio večiti rival Rafael Nadal.

Upravo će njih dvojica biti u centru pažnje i u "večnom gradu", s obzirom na činjenicu da su kombinovano 11 puta osvajali ovaj turnir.

Međutim, taj neverovatan niz Srbina i Španca prošlog proleća prekinuo je Endi Marej, koji je podigao trofej savladavši upravo Đokovića u finalu.

Ipak, stvari ove sezone, posebno na šljaci, stoje znatno drugačije. Marej se muči da pronađe pravu formu posle spektakularne prošle sezone, baš kao i Đoković, dok je Španac i dalje neporažen ove sezone na najsporijoj podlozi. Pritom, osvojio je čak tri turnira – Monte Karlo, Barselonu i Madrid.

Masters u Rimu mnogi smatraju kao generalnu probu za drugi grend slem turnir u sezoni – Rolan Garos, pa nema dileme da će vodeća trojka učiniti sve ne bi li podigli formu i u najboljem mogućem stanju dočekali Frenč open.

Đoković takmičenje na Foro Italiku započinje od drugog kola gde ga očekuje Britanac slovenačkog porekla Aljaž Bedene..

happytv.rs
Foto: novakdjokovic.com, instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter