Izvor:
16.05.2017 u 01:56
0

FEDERER NEPRIJATNO IZNENADIO FANOVE I TENISKI SVET: Evo njegove odluke za Rolan Garos!

Rodžer Federer neće učestvovati na Rolan Garosu.

Švajcarski teniser rastužio je navijače i svetsku tenisku javnost informacijom da neće biti u mogućnosti da se takmiči na drugom gren slemu ove sezone.

Podsetimo, Federer je od početka sezone osvojio Australijan open, pa Indijan Vels i Majami, a potom je najavio da će pauzirati do Rolan Garosa.

U svom saoštenju je istakao:

“Radim veoma naporno na terenu i van njega u prethodnih mesec dana, sve u cilju da ostanem na turu što duže. Osećam da je najbolje da ove godine preskočim deo sezone na šljaci, i pripremim se za travu i tvrdu podlogu. Početak godine za mene je bio magičan, ali moram da prepoznam to da će raspoređivanje turnira biti ključ moje dugovečnosti. Zato smo moj tim i ja shvatili da samo jedan turnir na šljaci nije u interesu mog zdravlja i pripreme za ostatak sezone. Nedostajaće mi navijači u Francuskoj, koji su mi oduvek pružali podršku, i radujem se što ću ih videti na Rolan Garosu naredne godine”.

Rolan Garos ove godine startuje 22. maja.

Izvor: Telegraf
Foto: ATP World Tour

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter