Izvor:
17.05.2017 u 15:14
0

NADALOV STRIC POSLE POBEDE NAD NOVAKOM: Izvukli smo PROKLETI TRN iz stopala!

Pobeda Rafaela Nadala nad Novakom Đokovićem u polufinalu Mastersa u Madridu možda je bila prekretnica u karijeri za najboljeg španskog tenisera, izjavio je njegov stric i trener Toni Nadal.

Nadal je u polufinalu Mastersa u Madridu savladao Đokovića rezultatom 6:2, 6:4, a potom je osvojio turnir u glavnom gradu Španije.

– Pobedom nad Đokovićem je uvek osnova, ali ovoga puta posebno jer je Rafa konačno uspeo da dominira u meču. To je neverovatno važno. Izvukli smo prokleti trn iz stopala – rekao je Toni Nadal i dodao da je srećan što je Rafa prekinuo seriju poraza od Novaka.

– Mislim da smo bili veoma blizu prošle godine u Rimu (Đoković dobio 7:5, 7:6 u četvrtfinalu). Falilo nam je malo uspeha, ali i vere koju smo, konačno, stekli od početka godine. Sporiji ritam nije dolazio u obzir jer bi nas u tom slučaju Novak gurnuo u rupu. Ideja je bila da se pri svakom udarcu protivnik napadne. Prvi set je bio veoma napet, on je udarao dobro i dijagonale i paralele. U Rafinom umu je sve bilo jasno tada, ali u drugom namera nije bila očigledna u svakom udarcu – istakao je Nadal.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter