Izvor:
22.05.2017 u 18:58
0

UPOREDNI HOROSKOP NOLETA I AGASIJA OTKRIVA: Njih dvojica će zajedno ispisati istoriju tenisa!

Novak Đoković ima novog trenera, proslavljenog Andrea Agasija, a ako je suditi prema zvezdama, njih dvojica će se jako dobro slagati i postići dobre rezultate zajedno!

Novak je Blizanac podznak Jarac sa Mesecom u Ovnu, a Andre je Bik podznak Ribe sa Mesecom u Vodoliji – već osnovni pokazatelji govore da među njima dvojicom vlada dobra energija. Blizanci i Bik su u neutralnom odnosu, međutim, Agasijeva Venera, planeta zadovoljstva (ono u čemu najviše uživamo) i Mars (agresivnost, borba, akcija) su u konjukciji sa Đokovićevim Suncem u Blizancima, što govori o sjajnom poklapanju temperamenata i karaktera – ukratko, oni će lako postaviti cilj i uživati radeći na njegovom ostvarenju.

Da stvar bude još zanimljivija, i Agasijevo Sunce u Biku u konjukciji je sa Novakovom Venerom! Ovi aspekti u uporednim horoskopima pokazuju da je u pitanju odličan partnerski odnos, koji obema stranama donosi mnogo uspeha i novca, u ovom slučaju – osvojenih turnira!

Osim toga, Novakov Mesec u Ovnu je u sekstilu (aspekt dobrog slaganja) sa Andreovom Venerom i Marsom, dok je podznak u Jarcu našeg tenisera u dobrim aspektima sa Merkurom (način razmišljanja) , Saturnom (vreme, trajnost, sudbina, karijera, status) i Plutonom (transformacija) novog trenera.

Agasijev Uran, planeta naglih promena, pravi trigon (najbolji astrološki aspekt) sa Novakovim Suncem, što znači da bi njihova saradnja mogla doskora najboljeg tenisera na svetu ponovo da dovede na vrh, i to neočekivano i na originalan način!

Ima li loših aspekata između njih dvojice? Zanemarljivo. Agasi je Bik, fiksni znak koji teško menja mišljenje, dok Novak zbog svog podznaka u Jarcu ume da bude veoma tvrdoglav, međutim, želja za ostvarenjem cilja i obostrana izdržljivost i upornost nadvladaće eventualna razmimoilaženja.

A to što je Novak u podznaku Jarac, čini njegovu perspektivu još boljom; jer, kada krajem ove godine tranzitni Saturn napusti znak Strelca, u kome je i Novakov natalni Saturn (što mu je u poslednje vreme i zadavalo muke), dolazi njegovo vreme, u kome bi trebalo da se vrati na vrh i učvrsti svoj status jednog od najboljih tenisera svih vremena.

Izvor: Happytv.rs

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter