Izvor:
23.05.2017 u 16:42
0

BILI SMO TU DOK SI POSTAJAO NAJBOLJI SPORTISTA SVIH VREMENA: Emotivno pismo Novaku od „Unikla“! (FOTO)

Pre tačno pet godina, 23. maja 2012, Novak Đoković je počeo saradnju sa japanskim brendom “Uniklo“, tada ne tako poznatim proizvođačem sportske opreme.

Sada, svi vrlo dobro znaju, s obzirom da je srpski teniser pomerio granice tenisa igrajući baš u opremi ovog brenda.

Đoković je 22. maja 2017. godine sklopio saradnju sa novim sponzorom "Lakost", ali osnivač “Unikla” Tadaši Janai, osetio je potrebu da se emotivnim pismom zahvali Srbinu na saradnji.

Dragi Novače,

Pre svega, uvek ću biti tvoj prijatelj. To se nikad neće promeniti.

Bila je čast i avantura sarađivati sa tobom. Kada smo se upoznali, bio si mlad momak koji obećava svojim ogromnim talentom. A “Uniklo” je bio tek novina u svetu sporta. Bili smo deo tvog tima dok si se peo ka samom vrhu, dok si ređao dostignuća koja su te učinila najvećim sportistom svih vremena.

A tu je bio rad sa tobom van terena – tvoja ljubav prema miru, trud da budeš svuda za decu, divan smisao za humor i humanost koja pokazuje to što jesi. Inspirisao si nas na svakom koraku ovog puta. I nikada neću zaboraviti to uzbuđenje i ponos kada si pobedio u Parizu prošle godine. Kakva je radost biti deo takvog puta.

Ali znamo da na svetu sve ima svoj početak i kraj. Sada si krenuo drugačijim putem. Želimo ti samo uspehe, i radujemo se onome što ćeš tek uraditi.

Hvala ti, Novak-san, za sve ove divne godine,” zaključuje se u pismu.

Telegraf
Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter