Izvor:
23.05.2017 u 21:33
0

Teniski ekspert pred Rolan Garos: AGASI ĆE POKRENUTI TALAS PROMENA KOD NOLETA!

Greg Rusedski, nekada četvrti teniser sveta, oduševljen je izborom Novaka Đokovića koji je za trenera angažovao Andrea Agasija.

Đoković je u nedelju, posle poraza od Aleksandera Zvereva u finalu Mastersa u Rimu, otkrio da će to biti legendarni teniser.

Osvajač osam Grend slem titula, među kojima je i Rolan Garos 1999. godine, pokušaće da pomogne Đokoviću da odbrani titulu u Parizu, a potom se i vrati na vrh ATP liste.

Rusedski veruje da će njih dvojica odlično sarađivati.

“Njih dvojica su igrači sa najboljim riternom u istoriji tenisa. Idealan su spoj i kao ličnosti i po stilovima igre. Mislim da će saradnja Novaka i Andrea biti velika stvar za tenis. Đoković još pravi svoj novi tim i očekujem da na talasu tih promena zaigra kako ume. Videli smo već u Rimu da je izgledao daleko bolje nego ranije”, rekao je Rusedski.

Đoković je navodno razgovarao još sa Pitom Samprasom i Gustavom Kuertenom, ali se odlučio za 47-godišnjaka iz Las Vegasa.

b92.net
Foto: wikipedia, Twitter/McEnroeTweets

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter