Izvor:
05.06.2016 u 04:54
0

MUGURUSA NAKON POBEDE: Počastvovana sam, Rolan Garos je omiljeni Gren slem u Španiji

Španska teniserka Garbinje Mugurusa, koja je danas osvojila Otvoreno prvenstvo Francuske, Rolan Garos, izjavila je da je izuzetno počastvovana što je osvojila taj trofej.

Mugurusa je danas u finalu pobedila Amerikanku Serenu Vilijams sa 7:5, 6:4 posle sat i 43 minuta igre.

– Izuzetno sam počastvovana što sam osvojila titulu. Još je lepše, jer sam pobedila jednu od najboljih igračica svih vremena. To je u Španiji naš omiljeni gren slem turnir. Rafa je ovde bio šampion nekoliko puta – rekla je Garbinje.

Španjolki je u ovo bilo drugo učešće u finalu nekog Gren slema i prva pobeda, dok je Serena Vilijams ostala na 21. trofeju s najvećih teniskih turnira.

– Osvajala je bolje od mene ključne poene. To je bio težak meč, jer igračica (Mugurusa) ima drugačiji stil i udara veoma jako – rekla je Serena Vilijams posle meča.

– Nisam tip da pronalazim izgovore. Lepo je videti nove igračice. Garbinje je bila odlična danas. Preuzimala je inicijativu u napadu. Pred njom je svetla budućnost – dodala je Serena Vilijams.

Izvor: Beta
Foto: Facebook/Roland Garros

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter