Izvor:
25.05.2017 u 23:59
0

Beker: Neću da pričam o Imazu, Nole i Agasi su dobitna kombinacija!

Legendarni nemački trener Boris Beker izjavio je da Novak Đoković napravio odličan potez kada se odlučio za saradnju sa Andreom Agasijem.

Đoković je nedavno objavio da će sarađivati sa Agasijem. Najbolji srpski teniser je već odradio prvi trening sa legendarnim Amerikancem, a zajedno će debitovati na Rolan Garosu. Đoković i Beker su raskinuli saradnju krajem prošle godine.

"To za mene nije iznenađenje. Bio sam u kontaktu sa njim i sa njegovim timom i slažem se sa tim. Mislim da je Agasi odličan izbor. Oni su idealan par", rekao je Beker za britanski Gardijan.

Đoković je na Mastersima u Madridu i Rimu bio sa bratom Markom i Pepeom Imazom.

"Dugo znam Novaka. Mislim da nije uredu da ja koji sam bio u Novakovom timu govorim o Imazu. Srećan sam što je Andre tu. Ostalo je Novakova odluka", rekao je Nemac.

Beker je ponovio da je Đoković napravio dobar potez.

"Žao mi je zato što nisu krenuli saradnju od Monte Karla jer bi imali više vremena da se naviknu jedan na drugog. Mnogo toga zavisi od naredne sedmice, ali poznajem Agasija. Mislim da će oni biti dobitna kombinacija. Želim im puno sreće i nadam se da će njihova saradnja biti uspešna", rekao je Nemac.

On je istakao da se ne odbija ponuda da se bude Novakov trener.

"Odluka da li ćete pristupiti nečijem timu zavisi i od toga ko vas zove. Novak Đoković nije bilo ko, on je jedan od najboljih svih vremena. Bio sam u sličnoj situaciji prije četiri godine. Zove vas, želite da prihvatite, da se nađete s njim i pričate o tenisu…", naveo je nemački trener.

On je istakao da je na Mastersu u Rimu ponovo video kod Đokovića glad i želju za pobedama. Nemac kaže da je Nadal ima veće šanse od Đokovića da osvoji titulu na Rolan Garosu.

"Video sam bljeske starog Novaka u Rimu, naročito u polufinalu i finalu. Ali u ovom momentu dajem prednost Nadalu", zaključio je Beker.

kurir.rs
Foto: Twitter/Hello!, Twitter/AdamHuntSport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter