Izvor:
06.06.2016 u 00:06
0

NOVAK POSLE OSVAJANJA PARIZA: Ovo je najveći trenutak u mojoj karijeri!

Najbolji svetski teniser Novak Ðoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na Rolan Garosu verovatno najveći trenutak u karijeri.

Ðoković je u svom četvrtom finalu u Parizu pobedio Britanca Endija Mareja sa 3:6, 6:1, 6:2, 6:4 i došao do 12. trofeja na gren slemovima, prestignuvši legendarne Bjorna Borga i Roda Lejvera.

– Ovo je zaista verovatno i najveći trenutak u mojoj karijeri. Lepo je videti sunce posle deset dana kiše, ali i zadovljstvo videti svu ovu publiku u finalu. Nadam se da su svi uživali – rekao je Ðoković posle utakmice.

Srpski teniser dodao je za njega najvažnije da je konačno osetio slast pobede u Parizu.

– Moram reći da je za mene najvažnije da sam osetio nešto što čitavog života nisam osetio na Rolan Garosu. Jako važno za mene je i što sam iscrtao srce na terenu u Parizu i što sam došao do trofeja – zaključio je Ðoković.

Ujedno, Ðoković je ušao u istoriju tenisa jer je ostvario najveći niz pobeda na gren slemovima, pošto mu je današnji trijumf čak 28. uzastopni.

Tanjug
Foto: Twitter/usopen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter