Izvor:
04.06.2017 u 18:07
0

VREDI SVAKOG EVRA: Evo koliko je Novak „odrao“ Lakost!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković "odrao" je Lakost u sponzorskom ugovoru, priznali su iz te francuske kompanije, ali su dodali i da saradnja sa njim vredi svaki evro

Lakost je od početka Rolan Garosa novi sponzor Novaku Đokoviću, a direktor kompanije Tijeri Gober je u razgovoru za magazin "BFM Biznis" priznao da je taj ugovor poprilično koštao firmu.
Na pitanje koliko Lakost košta saradnja sa drugim teniserom sveta, Gober je rekao:
– To je neprocenjivo! Jeste prilično skupo, ali smo dobili mnogo više od tenisera! Dobili smo sjajnog čoveka, ambasadora brenda, osobu koja brine o ljudima van terena, ima i fondaciju koja vodi računa o deci. Đoković je uvek raspoložen, dobrog duha, spreman za šalu, nije arogantan. Dok je na terenu, Novak je kao lav u kavezu, ali to je isto dobro – istakao je Tijeri Gober.
Direktor Lakosta je otkrio da su pregovori sa Đokovićem oko sponzorstva radili godinu dana.
– Novak je osoba koja će nositi naš brend i na terenu i van njega. Naša nova kolekcija, koju nosi Đoković, već je otišla, po narudžbinama, u više od 75 zemalja sveta – rekao je Tijeri Gober.
Iako nije bilo govora o sumi, svetski mediji su špekulisali da će Novak Đoković za trogodišnju saradnju sa Lakostom dobiti 45 miliona evra.

Informer/bfmbusiness.bfmtv.com
Foto: Twitter/ATP

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter