Izvor:
04.06.2017 u 20:23
0

KREĆE U POHOD: Evo kada Novak nastavlja odbranu titule na Rolan Garosu!

Novak Đoković bi, ukoliko ne bude bilo kiše u Parizu, ove nedelje posle podne trebalo da nastavi put ka odbrani titule na Rolan Garosu.

Protivnik će mu u 4. kolu drugog grend slema u sezoni biti Španac Albert Ramos, 20. teniser sveta, a Nole će na stadion "Filip Šatrije" izaći ne pre 16.30 časova. To će biti njihov četvrti megdan, a u dosadašnja tri Đoković je zabeležio stopostotan učinak. Poslednji put igrali su, ne tako davno, pre dva meseca u Beogradu, u četvrtfinalu Dejvis kupa, kada je Srbin odigrao jedan od najboljih mečeva u ovoj sezoni i slavio sa 6:3, 6:4, 6:2.

Organizatori su planirali da duel između Đokovića i Ramosa bude poslednji na centralnom stadionu. Pre njih od 11 sati igraće Voznijacki (11, Danska) – Kuznjecova (8, Rusija), zatim Monfis (15, Francuska) – Gaske (24, Francuska) koji bi trebalo da nastave svoj meč koji je prekinut u subotu zbog kiše (rezultat je 6:5 za Monfisa). Nakon Galskih petlova na teren će izaći V. Vilijams (10, SAD) i Bačinski (30, Švajcarska), a onda Srbin i Španac.

Ukoliko pobedi Nole će u četvrtfinalu igrati sa boljim iz duela Tim (6, Austrija) – Sebaljos (Argentina).

I nijeNovak jedini naš takmičar koji će na teren u nedelju. Nenad Zimonjić će u paru za Špancem Fernandom Verdaskom u 3. kolu igrati protiv Šveđanina Lindšteta i Australijanca Grota oko 14.30, dok će Aleksandra Krunić zajedno sa Australijankom Ajlom Tomljanović odigrati meč druge runde protiv prvih kosturašica Matek-Sands (SAD) i Šafaržove (Češka) oko 12.30.

U nedelju će prvi put na terenu biti i juniori. Srbija ima troje predstavnika, a dvoje će izaći na teren. Miomir Kecmanović će svoj meč 1. kola odigrati u ponedeljak (igra u nedelju finale ITF turnira u Antaliji), ali ćemo na delu danas videti Olgu Danilović i Marka Miladinovića.

Marko Miladinović ima samo 16 godina i osmi je junior sveta. Ovo je njegovo prvo učešće na grend slemu, a prvi rival će mu biti Amerikanac Sebastijan Korda oko 13.30 sati.

Olga Danilović, koja brani titulu u dublu, startovaće ove nedelje u singlu. Danilovićeva će reket ukrstiti sa Kineskinjom Vang oko 12.30.

Blic
Foto: novakdjokovic.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter