Izvor:
08.06.2017 u 00:51
0

Beker udario na Agasija: Otišao je kada je Novaku bio najpotrebniji!

Boris Beker je prvo bio oduševljen saradnjom Novaka Đokovića i Andrea Agasija, ali nakon eliminacije srpskog asa sa Rolan Garosa kaže da mu je potreban trener koji će biti sa njim na svakom turniru.

– Novak mora da napravi rez. Počeo je da radi sa super trenerom Agasijem. Ali, Agasi je otišao kada mu je bio najpotrebniji, početkom druge nedelje. Mora da pronađe trenera koji će sa njim biti na svakom turniru – kazao je Beker posle Đokovićevog poraza od Tima u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Novak je najavio da će sa Agasijem pronaći još jednog trenera.

– To mora da se dogodi što pre, ne tokom Vimbldona. Đoković mora sledeće tri, četiri nedelje da iskoristi kako bi se vratio.

Beker se potom dotakao meča sa Timom, smatra da je Đoković igrao vrlo pasivno.

– Tokom drugog seta Novak je shvatio da njegova defanzivno pasivna igra ne donosi uspeh. Morao je da promeni taktiku i igra ofanzivnije, dok je Tim igrao jako dobro, bio je poput boksera, koji je prihvatao udarce, a zatim ih i uzvraćao. Na kraju je razbio Novakovu igru koji u trećem setu nije imao šansu – dodao je Beker.

informer.rs
Foto: Twitter/WebtribuneRs, Twitter/AdamHuntSport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter