Izvor:
10.06.2017 u 21:05
0

RUMNKA UŠLA U FINALE ROLAN GAROSA: Umesto da pričaju o njenom napretku, Simonine grudi su tema broj 1! (foto)

Rumunska teniserka Simona Halep (25) izborila je finale na Rolan Garosu, gde će za titulu igrati protiv najveće senzacije turnira, tinejdžerke iz Letonije Jelene Ostapenko (19).

Halep je trenutno četvrta teniserka na svetu, a nije daleko dan kada će ponoviti svoj najbolji rezultat iz 2014. godine i vratiti se na drugo mesto, ili čak postati najbolja teniserka na svetu.

Rumunka je još 2008. godine pokazala raskošan talenat pošto je osvojila juniorski Rolan Garos. Očekivalo se da će vrlo brzo stići do vrha u seniorskoj konkurenciji, međutim, imala je veliki problem.

Sa 168 centimetara visine Halep je imala grudi veličine pet! Nakon brojnih pregleda i konsultacija, ustanovljeno je da mora da smanji grudi ukoliko želi vrhunsku karijeru. Na operaciju se odlučila 2009. godine, kada je sa "petice" pala na "trojku".

– Bilo mi je teško da igram. Nisam mogla dovoljno brzo da reagujem, zbog grudi nisam mogla ni snažno da serviram. Težina grudi me je mučila, nosila sam po dva posebno izrađena sportska grudnjaka, a to je vrlo neudobno. Da ne govorim o problemima s leđima – rekla je Simona Halep.

Iz ugla karijere, uradila je pravu stvar jer je nakon toga krenula uzlaznom putanjom. Za dve sezone je napredovala 480 mesta na WTA listi, a od 2014. godine nalazi se u samom vrhu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter