Izvor:
15.06.2017 u 18:39
0

Marej priznao: ZNAM DA ĆU IZGUBITI PRVO MESTO!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Sport/Marej.jpg?m=1478357131

Prvi reket sveta Endi Mari dao je jednu veoma iskrenu i razumnu izjavu novinarima u Velikoj Britaniji.

"Najverovatnije ću izgbuti prvo mesto. Ukoliko želite da budete na samom vrhu, ne smete da imate periode od tri meseca lošeg tenisa, kao što sam ja imao pre Rolan Garosa", rekao je Mari.

Takođe, Škot je rekao da neće ići na pobedu na Vimldonu zbog poena, već zbog ličnog cilja.

"Znam da će se to verovatno desiti i potpuno mi je to uredu. Ne želim da osvojim VImldon zbog poena, već zbog mog ličnog cilja", kazao je Mari.

U prethodnih nekoliko meseci, Mari je prvi na ATP listi samo zbog promenljive igre Novaka Đokovića, onda uopšte neigranja Rodžera Federera, dok se Rafa ozbiljno primako i preti da postane svetski broj 1.

Posle lošeg prvog dela sezone, Endija sad očekuje sezona na travi, a prvi turnir na kojem će nastupati je Kvins.

"Još uvek sam daleko od onoga gde želim da budem, tako da se vraćam treningu i igranju u što bržem vremenskom periodu", istakao je Škot.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter