Izvor:
10.06.2016 u 00:15
0

RIVALI MOGU DA ODAHNU: Nadal definitivno odustao od VIMBLDONA!

Dvostruki šampion Vimbldona neće biti među nosiocima u Londonu, pošto neće biti potpuno spreman nakon povrede leve ruke zbog koje je morao da odustane od takmičenja u toku Rolan Garosa.

"Tužan sam što moram ovo da saopštim, posle razgovora sa lekarima i poslednjih analiza, neću biti sposoban da igram na Vimbldonu. Kao što možete da zamislite, ovo je za mene veoma teška odluka, ali neophodno je vreme da se oporavim od povrede sa Rolan Garosa. Nažalost, porpustiću 'Budls', na kom sam učestvovao u prethodnim sezonama. Hvala na podršci, pre svega fanovima. Vaše poruke podrške mi mnogo znače", poručio je Nadal na Tviteru.

On je šampion Vimbldona bio 2008. i 2010. godine, a na poslednjem Rolan Garosu, pred duel sa Marselom Granoljersom u trećem kolu, saopštio je da zbog povrede zgloba leve ruke nije mogao da igra. Prethodno je pod injekcijama igrao i pobedio Fakunda Banjisa, ali bi svaki dodatni napor tada bio rizik da se povreda pogorša. Prioritet će mu biti povratak za Olimpijske igre u Riju.

HappyTv.rs
Foto:Twitter/bbctennis

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter