Izvor:
23.06.2017 u 18:32
0

„NESALOMIVA“: JELENA DOKIĆ PREDSTAVILA AUTOBIOGRAFSKU KNJIGU!

Nekada četvrta teniserka sveta Jelena Dokić predstavila je autobiografsku knjigu "Nesalomiva" u kojoj je ispričala sećanja o usponu u vrh svetskog tenisa, bolnom padu, kao i problemima sa ocem Damirom i bolešću.

– Tokom proteklih godinu dana prošla sam kroz jedno od najtežih iskustava, ali i jedno od iskustava koje me je najviše ispunilo – pisanje moje dosadašnje životne priče. Dosad nikom nisam rekla svoju punu priču, nikom živom, tako da je bilo teško ponovo da prolazim kroz neke bolne i teške trenutke u životu, ali bilo je i divno prisetiti se nekih lepih trenutaka iz karijere. Ali sve to zapisati, i dobro i loše, bilo je oslobađajuće. Ne, ovo nije priča o tenisu, ovo je priča o preživljavanju – napisala je Dokićeva na Instagramu.

Dokićeva je u karijeri osvojila šest WTA titula.

Izvor: Tanjug

Facebook/Jelena-Dokić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter