Izvor:
02.07.2017 u 01:47
0

ŠVAJCARAC NIŠTA NE KRIJE: Evo ko je za Federera prvi favorit Vimbldona!

Švajcarski teniser Rodžer Federer ocenio je danas da mu neće biti lako na Vimbldonu pošto veruje da su njegovi glavni protivnici Endi Marej, Rafael Nadal i Novak Đoković u dobroj formi.

"Ako je blizu 100 odsto fizičke forme, vidim Mareja kao jednog od favorita za osvajanje turnira. Prosto je tako", rekao je sedmostruki šampion Vimbldona o Mareju, svetskom teniseru broj jedan koji ima problema s kukom.

Federer je izrazio uverenje da će se Marej oporaviti do početka turnira i dodao da su i Đoković i Nadal u odličnoj formi.

Švajcarski teniser, nosilac rekordnih 18 gren slem titula, rekao je i da ne žali što ove godine nije učestvovao na Rolan Garosu u Parizu u želji da se bolje pripremi za druga takmičenja.

"Ne želim da budem prepušten na milost i nemilost protivnika. Želim da budem agresivniji i brži", naveo je Federer, trenutno peti teniser sveta.

Vimbldon počinje 3. i trajaće do 16. jula.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter