Izvor:
02.07.2017 u 18:28
0

Džej Džej bez dlake na jeziku: NA TRAVI SAM SE OSEĆALA KAO KRAVA!

Najbolje plasirana srpska teniserka Jelena Janković rekla je da ima pomešane emocije kada je u pitanju igra na Vimbldonu i uopšte travi.

Iako je jedini Grend slem osvojila u Londonu 2007. u paru sa Džejmijem Marijem, Jelena je kazala da je bilo perioda kada je mrzela travu.

"Imam pomešane emocije kada je u pitanju Vimbldon. Bilo je slučajeva kada sam je baš mrzela, osećala sam se kao krava na travi", rekla je Jankovićeva za Sport360.

"Ali, kada sam osvojila miks dubl 2007. godine, bila sam ponosna i bilo mi je drago. Mislim da sam igrala četiri puta osminu finala ovde, a sada mi je cilj da dođem do druge nedelje i daću sve od sebe da to uradim", dodala je nekadašnja prva igračica sveta.

Srpska igračica u prvom kolu igraće sa Agnješkom Radvanjskom koja takođe nije u najboljoj formi ove godine.

"Uvek imam visoka očekivanja od sebe, tako da ćemo videti šta će biti. Trudim se da uvek dam 100 odsto od sebe, a ostalo nije u mojoj mogućnosti", završila je Jankovićeva.

b92.net
Foto: Foto: Twitter/RadioSportChile

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter