Izvor:
04.07.2017 u 22:53
0

SRBIJA BEZ ŽENSKOG PREDSTAVNIKA U SINGLU: Jelena Janković ispala iz daljeg takmičenja u Londonu! (foto)

Srbija posle ispadanja Jelene Janković ostaje bez predstavnica u ženskom singlu u Londonu.

Janković je imala "u džepu" dobijen prvi set posle dobre igre i brejka za 5:4, koji je mogao da prelomi rezultat makar u tom delu meča.

Prvo je oduzela servis Radvanjskoj u devetom gemu i servirala je za set, da bi izgubila svoj servis, a Radvanjska se po prvi put vratila u prvi set.

Naredna dva gema – identičan scenario. Jelena posle velike borbe osvaja gem na servis protivnice, ali Radvanjska uzvraća još jednim brejkom i teniserke ulaze u odlučujući 13. gem.

U njemu je Radvanjska od starta nametnula tempo mini-brejkom koji je odmah i izgubila za 2:2, ali je to bilo sve što se od Jelene moglo videti u prvoj deonici. Jedna mini serija od dva i još jedna od tri poena Poljakinje su joj donele prvi set posle taj brejka sa 7:3.

Prvi set se igrao čitava 72. minuta, ali njegov ishod kao da je poremetio srpsku igračicu, trenutno 67. teniserku na WTA listi.

Odmah na početku narednog gema Radvanjska ponovo pravi brejk i posle samo šest minuta ga potvrđuje za 2:0. Od tog trenutka je na terenu postojala samo jedna teniserka koja je posao u drugom setu završila za samo 20 minuta, a Jeleni nije dozvolila nijedan gem i na kraju ubedljivo slavila.

B92
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter