Izvor:
14.06.2016 u 22:27
0

OI PRIORITET: Nadal se vraća u top formi!

Nekada najbolji teniser sveta Rafael Nadal prolazi kroz težak period, taman je uspeo da se vrati u tenisku trku povreda ga ja sprečila da nastavi sa dobrim rezultatima.

Nakon osvajanja Monte Karla i Barselone Nadal je morao da propusti svoj omiljeni turnir Rolan Garos, a potom je otkazao i učešće na Vimbldonu. Nadal je propustio Olimpijske igre u Londonu 2012.zbog povrede, ali je optimističan u nameri da zaigra na ovogodišnjim igrama.

Rafa je bio veoma tužan što je morao da propusti Olimpijske igre 2012. i zato ne želi da se to ponovo dogodi, posebno jer je nominovan da nosi zastavu na ceremoniji otvaranja rekao je Toni, stric i trener Nadala.

Španski teniser je odustao od Gren slema jer oporavak nije lak, ali izvesno je da će Nadal nastupiti na Olimpijskim igrama i kako njegov trener kaže pokazati koliko može.

Ova povreda je došla u trenutku kada je Rafa igrao sjajno, ali je i pored toga ostao pozitivan, Imamo dovoljno vremena za potpuni oporavak. Uveren sam da će Rafa u Brazilu biti u top formi. Ne zanimaju me pisanja medija o tome kako je Rafa na kraju karijere. U Brazilu ćemo pokazati koliko Rafa može. Tačno je da ga stižu godine i povrede, ali je još uvek spreman za osvajanje trofejarekao je Toni Nadal.

HappyTv.tv
Foto: Twitter/Tennis

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter