Izvor:
28.04.2016 u 21:25
0

ENDI MARI: Hoću da budem broj jedan, kao moj brat!

Endi Mari je trenutno drugi teniser sveta, dok je njegov brat Džejmi član najboljeg dubla na svetu. Dok Endija smatraju poznatijim i talentovanijim bratom, mlađi Mari zavidi Džejmijevoj poziciji i želi i on konačno da bude prvi.

– Bilo bi neverovatno da dostignem prvo mesto. To je nešto o čemu sanjate od kada ste dete. Moj brat je upravo postao broj jedan i bilo bi divno da zajedno budemo na vhu – rekao je za zvanični sajt mastersa u Madridu.

U Madrid odlazi kao aktuelni šampion i planira da brani titulu. Osvrnuo se i na pobedu protiv Nadala u prošlogodišnjem finalu.

– To je verovatno moja najbolja igra na šljaci. Proveo sam dve nedelje u Barseloni trenirajući, što je doprinelo mojoj taktici i pokretljivosti. Svoju prvu titulu osvojio sam u Minhenu nedeju dana ranije, pa sam u Madrid došao pun samopozdanja – zaključio je.

HappyTv.rs
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter