Izvor:
20.08.2017 u 18:48
0

Zimonjić udružio snage sa Pavićem u Vinston Salemu!

Posle tri nedelje odmora, Nenad Zimonjić se vraća na teren. On će u Vinston Salemu imati generalnu probu pred US Open.

Zimonjićev partner u Vinston Salemu će biti Mate Pavić. Srpsko-hrvatska kombinacija je postavljena za treće kosturaše, a prvi rivali biće im Austrijanac Julijan Knovl i Francuz Žil Simon.

Selektor našeg Dejvis kup tima zauzima 42. poziciju na rang listi dubl igrača. U ovoj godini je ostvario skor od 17 pobeda i 18 poraza, a osvojio je jednu titulu. U februaru u Sofiji podigao je pehar zajedno sa Viktorom Troickim.

Još uvek nije poznato sa kim će Zimonjić udružiti snage na US Openu, koji počinje 28. avgusta.

Da podsetimo, na turniru u Vinston Salemu, u singlu učestvuju Viktor Troicki, Janko Tipsarević i Dušan Lajović. Troicki je postavljen za 11. nosioca i slobodan je u 1. kolu, prvi rival Tipsarevića biće Italijan Sepi, a Lajovića Kipranin Hrisočosu, koji je dobitnik vajld karte.

izvor/blic.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter