Izvor:
25.09.2017 u 17:54
0

IZAŠLA NOVA WTA LISTA: Najbolji plasman Aleksandre Krunić u karijeri!

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić zahvaljujući plasmanu u finale turnira u Gvangžuu napredovala je devet mesta na najnovijoj WTA listi i sada je 56. na svetu, što joj je najbolji plasman u karijeri.

Sa druge strane, Jelena Janković pokvarila je plasman za čak 24 pozicije, trenutno je 97. na listi, ali je praktično samo pitanje trenutka kada će posle više od decenije ispasti iz Top 100.

Na vrhu nema promena, vodi Garbinje Muguruza iz Španije, koja je zapocela treću nedelju na vrhu, a iza nje slede Rumunka Simona Halep, Ukrajinka Jelena Svitolina, Čehinja Karolina Pliškova i američka veteranka Venus Vilijams.

tanjug.rs
Foto: Twitter/tlaenpix

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter