Izvor:
13.10.2017 u 17:19
0

Novak u novu sezonu kreće iz Brizbejna!

Novak Đoković mogao bi narednu sezonu da krene od ATP Brizbejna koji je na programu od 1. do 8. januara, spekulišu teniski mediji.

Direktor Brizbejn opena Džof Kuinlan rekao je da će narednih nedelja objaviti listu igrača koji će igrati, među kojima će biti još Grend slem pobednika.

Na pitanje da li će Đoković učestvovati, Kuinlan nije hteo da komentariše jer se sa pregovorima odmaklo, ali je zato samo najavio da će saopštiti narednih nedelja imena učesnika.

"Narednih nedelja ćemo objaviti još neke Grend slem šampione koji će učestvovati u Brizbejnu, biće to sjajan turnir", rekao je Kuinlan.

Endi Mari, Rafael Nadal, Nik Kirjos i Grigor Dimitrov su već potvrdili da će učestvovati na ovom ATP turniru serije 250, dok je Đoković ranije najavio da bi sezonu mogao da krene tek od Australijan opena.

ATP Brizbejn igra se za nagradni fond od 460.000 dolara, a titulu u muškoj konkurenciji brani Dimitrov.

b92.net
Foto: novakdjokovic.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter