Izvor:
14.10.2017 u 22:26
0

SUROVI FEDERER: Osetiće se praznina kada se Rafa, Novak i ja povučemo!

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Rodžer Federer smatra da tenis neće biti isti kada najbolji igrači "belog sporta" budu otišli u zasluženu penziju.
– Osetiće se praznina kada se Rafa, Novak ili ja povučemo, ili bilo ko, ko je u igri 15- 20 godina i ko je ostvario tolike rekorde, što svakako nas trojica jesmo – izjavio je Federer.

Upravo su njih trojica razlog popularizacije tenisa i velikog broja navijača na turnirima, ali Federer veruje da će budućnost stvoriti nove legende.

– Ja se nadam da će naši navijači i dalje da prate tenis, a možda i ne. Točak će nastaviti da se okreće, kao i svi Mastersi, turniri serije 500 i 250, kao i Slemovi i završni turniri. To će stvoriti nove igrače, nove legende, nove članove Kuće slavnih – smatra Federer.

Federer veruje da će biti potrebno vreme prilagođavanja, uz poštovanje onoga što su uradili prethodnici.

– Mislim da će sve biti u redu, sve dok poštujemo ono što su bivši igrači ostavili iza sebe, sve dok se budemo sećali onih koji su prokrčili put. I zbog toga sam siguran da će sa tenisom sve biti u redu. Biće potrebno prilagođavanje i svakako će biti drugačije, ali ne i lošije – rekao je Rodžer Federer.

Drugi teniser sveta na Mastersu u Šangaju igra u polufinalu protiv Huan Martina Del Potra.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter