Izvor:
14.11.2017 u 15:40
0

Prokletstvo se nastavlja: Nadal se povukao iz Londona!

Prvi teniser sveta Rafael Nadal povukao se sa Završnog turnira u Lodnonu zbog povrede kolena.

Nadal je takmičenje završio posle prvog meča u grupi i poraza od Davida Gofana u tri teška seta, a odmah po završetku bilo je jasno da je pod znakom pitanja za nastavak takmičenja.

Španac je obnovio povredu kolena desne noge na Mastersu u Parizu, pa će mu ovo biti drugi uzastopni turnir sa kojeg je morao da odustane.

"Imao sam obavezu prema turniru, gradu i prema sebi. Pokušao sam iz sve snage, uradio sve što je bilo potrebno da budem spreman, ali stvarno nisam u stanju da igram. Mnogo sam se borio tokom meča, ali sve vreme sa znanjem da postoji velika šansa da bude poslednji u sezoni", rekao je Nadal.

Gofan je slavio rezultatom 7:6 (7-5), 6:7 (4-7), 6:4.

"Uopšte nije bila odluka, već je bol odlučio. Nemam dovoljno snage da nastavim. Pokušao sam i pravo je čudo što sam rezultatski bio toliko blizu tokom meča", dodao je.

"Bik sa Maljorke" obezbedio je prvo mesto na kraju godine, ali će za titulu na jedinom velikom turniru koji nije osvojio morati da sačeka neku drugu priliku.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter