parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Novak i dalje sarađuje sa Pepeom Imazom!

Pepe Imas, jedan od trenera koji prate Novaka Đokovića, otkrio je da njih dvojica i dalje sarađuju kao što je to bio slučaj u poslednjih pet godina.

Đoković je već više od pet godina u kontaktu sa Imasom koji vodi akademiju "Ljubav i mir", a on ga povremeno prati i na turnirima.

Španski trener se posle karijere okrenuo drugim stvarima poput ljubavi i zagrljaja, i mnogi smatraju da je on jedan od razloga za veliki pad u karijeri najboljeg srpskog sportiste.

Ipak, oni će nastaviti da sarađuju kao dosad, pa Đoković ima u planu da ga uskoro poseti. 

"Nastavljamo ka oi do sada, ništa se nije promenilo. U poslednjih pet godina radili smo ovde, a ja idem na turnire kada nam odgovara i kada on oseća da sam mu potreban, ali i kada ja osećam da moje prisustvo može doneti nešto pozitivno. Uskoro će doći u Marbelju i biće ovde neko vreme", otkrio je Imas u intervjuu za "El Pais". 

"Ponovo je postao otac i to je sjajno. Pogledajte samo kako je organizovao svoj život, kako sada ima sve vreme sveta da bude sa novorođenom ćerkicom. Univerzum se posložio na sjajan način", dodao je Pepe. 

U međuvremenu, Andre Agasi je postao Đokovićev trener, na Vimbldonu je sa njim bio i Mario Ančić, a timu je potom pridodat i Radek Šćepanek.

 

b92.net
Foto: pepeimaztennis.com

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost