Izvor:
11.07.2016 u 17:52
0

DEJVIS KUP: Velika Britanija bez Mareja u Beogradu!

Britanski teniser Endi Marej izjavio je da najverovatnije neće igrati za reprezentaciju protiv Srbije u Beogradu u četvrtfinalu Dejvis kupa, prenosi Bi Bi Si.

Marej će konačnu odluku doneti posle konsultacija sa selektorom Leonom Smitom, ali je i najavio da bi mogao da bude uz tim u Beogradu kao gledalac. Na taj način Srbija i Velika Britanija neće moći da računaju na dva najbolja tenisera današnjice, nakon što je Novak Ðoković ranije otkazao nastup.

Marej je juče pobedio Miloša Raonića i osvojio drugu titulu na Vimbldonu, a ukupno treći gren slem.

On je imao ključnu ulogu prošle godine u pohodu na prvi trofej Velike Britanije u Dejvis kupu posle 1936. godine. Duel Srbije i Velike Britanije igra se od 15. do 17. jula na stadionu Tašmajdan.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/TenisVracar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter