Izvor:
21.01.2018 u 16:22
0

FAVORITE ZA SADA NE BOLI GLAVA: Voznijacki, Suares Navaro i Čilić u četvrtfinalu Australijan opena!

Danska teniserka Karolina Voznijacki plasirala se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je pobedila Slovakinju Magdalenu Ribarikovu posle dva seta, 6:3, 6:0. Nekadašnja prva teniserka sveta pobedila je za 63 minuta i prvu put od 2012. godine plasirala se medju osam najboljih u Melburnu. Ona je pet puta oduzela servis Ribarikovoj, koja je napravila jedan brejk.

Voznijacki će u četvrtfinalu igrati protiv Španjolke Karle Suares Navaro koja je posle preokreta pobedila Estonku Anet Kontavejt sa 4:6, 6:4, 8:6. Španjolka je gubila sa 0:1 u setovima i 1:4 u drugom setu, ali je uspela da se vrati u meč i peti put u karijeri se plasira u četvrtfinale nekog Gren slem turnira.

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale pobedom protiv Španca Pabla Karenja Buste 6:7, 6:3, 7:6, 7:6. To je bila 100. pobeda Čilića na nekom grend slem turniru i 11. plasman u četvrtfinale nekog grend slem turnira. On će u narednoj rundi igrati portiv Rafaela Nadala koji je posle velike borbe savladao mladog Argentinca Dijega Švarcmana.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Caroline Wozniacki

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter