Izvor:
18.07.2016 u 01:25
0

LAJOVIĆ: Razočaran sam, ali dao sam sve od sebe!

Srpski teniser Dušan Lajović rekao je da je danas dao sve od sebe protiv Britanca Kajla Edmunda i da je razočaran što duel dve selekcije u četvrtfinalu Dejvi kupa nije odlučivao peti meč.

"Bio je bolji i zaslužio je da pobedi, ali osećam da sam dao sve od sebe u ovim uslovima. Kajl je bolje igrao prva dva seta, u trećem smo obojica igrali na visokom nivou. Odlučilo je nekoliko mojih promašenih bekhend paralela. Razočaran sam što nisam doneo timu poen i da meč uđe u petu partiju", izjavio je Lajović na konferenciji za medije. On je naveo da je bio nervozan u odlučujući trenucima.

"Možda sam malo pogrešio i u taktici. Njegov forhend je bio odličan, a ja sam svaki poen morao da zaradim", konstatovao je Lajović i istakao da mu kiša, koja je padala većim delom prvog seta, nije smetala.

Na pitanje da li osećao pritisak u odlučujućim trenucima Lajović je odgovorio odrečno.

"Ne, mislim čak da sam najbolje osećao u tom trećem setu u kojem sam imao priliku da uzmem set", poručio ej Lajović.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/Dutzee

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter