Izvor:
02.03.2018 u 04:14
0

PODVIG SRPSKOG TENISERA: Krajinović sjajnom igriom u Dubaiju preskočio Mareja na ATP listi!

Srpski teniser Filip Krajinović deklasirao je Rusa Jevgenija Donskoja 6:1, 6:2 u četvrtfinalu ATP turnira u Dubaiju.

Meč je trajao 77 minuta. On je pet puta oduzeo servis Donoskoju, koji nije napravio nijedan brejk.

Krajinović je ovom pobedom obezbedio sebi značajan skok na ATP listi. Trenutno je na 31. mestu, a u ponedeljak, kada osvane nova lista, biće najmanje 28, što znači da će preskočiti Endija Mareja.

Britanac, nekadašnji broj jedan koga već dugo nema na terenu zbog povrede, sada je upravo na 28. poziciji. Međutim, Krajinović ima šansu da dodatno napreduje na ATP listi, a to će zavisiti od njegovog učinka u nastavku takmičenja u Dubaiju.

U polufinalu se sastaje sa drugim nosiocem Francuzem Lukom Pujom, od koga je pre nedelju dana poražen u Marseju posle velike borbe – 6:7, 6:3, 4:6.

Puj jepobedio Juičija Sugitu iz Japana sa 3:6, 6:3, 6:2.

Srpski teniser ima priliku da se revanšira 15. igraču sveta.

U drugom polufinalu sastaju se Tunišanin Malek Žaziri i Španac Roberto Bautista Agut.

Izvor: Kurir
Foto. twitter/tennis tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter