Izvor:
08.03.2018 u 15:58
0

INDIJAN VELS: Kraj za Šarapovu već u prvom kolu!

Ruska teniserka Marija Šarapova, trenutno 41. na planeti, završila je već učešće u prvom kolu turnira u Indijan Velsu pošto je od nje bila bolja igračica iz Japana Naomi Osaka sa 6:4, 6:4.

Na samom startu meča, Japanka je napravila brejk i do kraja prvog seta bila sigurna na svoj servis, okončavši ga u svoju korist.

Drugi deo igre počeo je tako što su obe teniserke bile sigurne u gemovima u kojima su servirale da bi u nastavku razmenile po dva brejka, a ključni momenat dogodio se u 10. gemu. Tada je Osaka (44. na VTA listi) još jednom oduzela servis slavnoj Ruskinji i završila meč posle jednog sata i 37 minuta igre.

Turnir u Indijan Velsu igra se za nagradi fond od 7.972.535 dolara.

Izvor: Blic
Foto: Twitter/MariaSharapova

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter