Izvor:
12.03.2018 u 14:45
0

NOLE IPAK NIJE SPREMAN: Kao da sam igrao prvi ATP meč osećao sam se veoma čudno!

Najbolji srpski teniser ikad Novak Ðoković, posle ispadanja od Japanca Tara Danijela u drugom kolu Indijan Velsa, priznao je da je možda požurio sa povratkom na teren od operacije lakta.

Ðoković je nakon mesec i po dana odigrao prvi meč i odigrao slab meč u porazu od 109. tenisera sveta 7:6 (7:3), 4:6, 6:1 na turniru koji je osvojio pet puta.

– Osećao sam veoma čudno, kao da igram prvi ATP meč… Izgubio sam ritam jer sam se mučio sa zdravljem. Potpuno sam izgubio ritam, mucio sam se i sa zdravljem prethodnih nedelja. Zahvalan sam što sam se brzo vratio na teren, ali nisam se osećao dobro – rekao je Ðoković posle meča.

Kako je naveo, u dogovoru sa timom doneće odluku o narednim nastupima.

– Imao sam operaciju nedavno, nije trebalo da budem u Indijan Velsu. Pravio sam mnogo grešaka, posebno kod bekhenda na koga sam se uvek oslanjao. Bog uvek zada izazov kada najmanje očekuješ, za to ima razlog – kaže Novak.

Sledeći po rasporedu je masters u Majami koji se igra od 21. marta do 1. aprila.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ATPWorldTour

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter