Izvor:
27.07.2016 u 01:14
0

TENISERI ZANEMELI POSLE OVE VESTI: Federer se POVLAČI – van terena do 2017!

Svega nekoliko dana pred početak Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, treći reket sveta Rodžer Federer objavio je da mora da preskoči ovo takmičenje.

Švajcarac je poslao pismo svojim fanovima putem društvenih mreža i time obavestio javnost da zbog problema sa oba kolena mora da se povuče sa terena sve do 2017. godine.

Veoma sam razočaran time što moram da vas obavestim da neću moći da predstavljam Švajcarsku na Olimpijskim igrama u Riju, kao i da ću propustiti ostatak sezone – napisao je Rodžer.

Federer je rekao i da je razmotrio sve opcije sa lekarima i svojim timom, ali da je morao na posletku ipak morao da donese ovu tešku odluku.

Doktori su mi rekli da, ako želim da igram na ATP turnirima narednih godina, sada moram da dopustim svom telu i kolenima da se u potpunosti oporave.

On je ipak rekao i da ne sme da se žali jer je shvatio koliko je sreće imao zato što nije pretrpeo neke veće povrede tokom karijere.

Motivisan sam kao i uvek i planiram da svu svoju energiju preusmerim ka povratku u formu. Igraću napadački tenis u 2017 – napisao je Švajcarac i zahvalio se fanovima na neprekidnoj podršci koju uživa.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/Aleks Krstic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter