Izvor:
02.05.2018 u 00:30
0

Slučajan susret: Evo s kim je Nole „pikao“ fudbal u Beogradu! (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poslednjih nekoliko dana vreme provodi u Srbiji gde se priprema za nastavak sezone na šljaci.

Đoković je vreme iskoristio kako bi se što više posvetio svojim najbližima, ali i kako bi se sklonio od kamera i oka javnosti.

Ipak, to prosto nije moguće. Novak gde god da krene prosto je glavna atrakcija i svi imaju želju da se fotografišu sa bivšim brojem jedan.

Jedan od njih bio je i bivši srpski fudbaler Boško Janković, koji je iskoristio Novakovu pauzu između dva treninga kako bi napravio selfi sa njim.

Boško se povukao iz fudbala pre dve godine, a nosio je i dres reprezentacije 31 put i postigao 5 golova.

Tokom svoje dugogodišnje karijere Boško je branio boje Crvene zvezde, kao i nekoliko italijanskih klubova poput Verone, Kijeva, Đenove, Palerma…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter